Boekpresentatie

Op vrijdag 21 november werd het eerste exemplaar van De onvergetelijke leraar aangeboden aan Jean Pierre de Bont, Leraar van het Jaar 2008. Jan Blokker jr. sprak over het beeld van de onvergetelijke leraar dat uit de interviews oprijst. Ook ging hij in op de vraag: wat moet er gebeuren om het leraarschap aantrekkelijker te maken? Verder sprak voormalig leraar Nederlands aan het Stedelijk Gymnasium te Leiden, de heer C. de Zoeten - door zowel Frits van Oostrom als Fay Lovsky genoemd als onvergetelijke leraar - enkele persoonlijke woorden tot zijn oud-leerlingen.

Een impressie van de boekpresentatie van De onvergetelijke leraar in tekst, beeld en geluid:


Harm Peter Smilde leidt de boekpresentatie in.


Rien Rouw licht de achtergronden, uitgangspunten en uitkomsten van de interviews toe. Klik hier voor de tekst van zijn lezing.


Arjen de Boer, Frank Willemsen, Harm Peter Smilde en Rien Rouw overhandigen het eerste exemplaar van De onvergetelijke leraar aan Jean Pierre de Bont, Leraar van het Jaar 2008.


Jean Pierre de Bont, Leraar van het Jaar 2008, spreekt over zijn eerste indrukken van het boek.


Jan Blokker jr. spreekt over het beeld van de onvergetelijke leraar dat uit de interviews oprijst. Klik hier voor de tekst van zijn lezing.


De heer C. de Zoeten - door zowel Frits van Oostrom als Fay Lovsky genoemd als onvergetelijke leraar - spreekt enkele persoonlijke woorden tot zijn oud-leerlingen.


Klik hier voor de radio-uitzending van Holland Centraal over De onvergetelijke leraar
all rights reserverd © 2008 / uitgeverij XOI uitgeverij SWP     Comdev online publishing    Logacom Logavak     Zoek een bedrijf: fbg.nl